Productfilter

Categorie

Kleur

Prijs

t/m

Merk


Alle Paraplu's

Alle paraplu's

Promotie Paraplu biedt u alle soorten paraplu's. Wij zijn de grootste én voordeligste paraplushop van Nederland. Hieronder vindt u op een overzichtelijke manier alle soorten parpalu's gepresenteerd die wij aanbieden. Hierbij kunt u denken aan goedkope paraplu's, luxe paraplu's en meer. Voor alle paraplu's die wij aanbieden hanteren wij de scherpste tarieven! Alle paraplu's die wij aanbieden kunnen bedrukt worden. Een blijvend en super origineel relatiegeschenk! Een paraplu laten bedrukken met uw logo of eigen ontwerp is allemaal mogelijk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en ontvang daarbij een gratis digitale proefdruk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden per telefoon of onze gratis live chat.

Weergave:TegelsLijst

Alle paraplu's B2B

Bij Van den Hout Promotion koopt u promotie paraplu's, in alle leuke design kleuren leverbaar! Van de klassieke paraplu tot aan de opvouwbare paraplu, wij leveren zelfs een paraplu met een all over bedrukking aan de binnenzijde, hoe leuk is dat! Onze paraplu's worden veel ingezet als promotie van bedrijven en dan in de context van B2B. Veel accountmangers van willekeurige bedrijven hebben paraplu's in hun bezit om rond te delen en om zo te bewerkstelligen dat het merk wat ze vertegenwoordigen dan ook sterker gemaakt wordt. Ook het geefmoment zal door de ontvanger menig maal herinnnerd worden. Tja dat is wat onze paraplu's bewerkstelligen. Zijn onze paraplu's gratis? Nou dat ook weer niet, maar u koopt uw paraplu's wel héél scherp in, daar zorgen wij wel voor!

Diverse soorten paraplu's

In ons assortiment vind je veel soorten paraplu's. Behalve verschillende kleuren paraplu's, zit er ook verschil in het mechanisme. Sommige paraplu's zijn automatisch, waardoor de paraplu met één druk op de knop openklapt. Erg handig dus! Bent u op zoek naar inspiratie, laat het ons weten, we nemen direct contact met u op.

Paraplu's bedrukken

Paraplu's bedrukken met kleine / grote oplage, regelt u snel en eenvoudig bij Van den Hout Promotion. Als u de perfecte paraplu uitgekozen heeft, gaat u over tot bestellen in onze webshop www.promotie-paraplu.nl. Daarin kunt u makkelijk het aantal drukkleuren in weergeven en ook is het aantal drukposities (paneel en/of hoes) eenvoudig in te vullen. Ook is het bestand (EPS) wat wij nodig hebben om te bedrukken, gemakkelijk te uploaden. Zorg dat uw bedrijfslogo of slogan overal te zien is, bedrukte paraplu's maken uw merk sterker. Bij Van den Hout Promotion bent u aan het juiste adres, wij helpen u graag naar de voor u meest geschikte paraplu. 

Levertijd bedrukte paraplu's B2B

De levertijd van onze bedrukte paraplu's ligt gemiddeld tussen 8 á 10 werkdagen na goedkeuring proefdruk digitaal. Indien u de order eerder geleverd wil hebben, raden wij u aan om contact met onze klantenservice op te nemen, of het terugbel formulier in te vullen, zodat wij direct contact met u op kunnen nemen.