Productfilter

Kleur

Prijs

t/m

Merk

Goedkope paraplu's

Goedkope Paraplu's

Goedkope paraplu's vindt u bij Promotie Paraplu. De grootste én goedkoopste paraplushop van Nederland. Wij bieden u een prachtig assortiment goedkope paraplu's voor de laagste prijs. Ook onze goedkoopste paraplu's kunt u uiteraard laten bedrukken. Hierbij kunt u uw eigen logo, het logo van een relatie of een eigen ontwerp plaatsen. Een origineel cadeau voor al uw zakelijke relaties! Wij kunnen u van te voren altijd een digitale proefdruk versturen, zo weet u altijd hoe uw paraplu's eruit komen te zien. Onze goedkope paraplu's kunnen snel geleverd worden en dat al vanaf slechts 10 stuks! Vraag gerust een offerte aan. Heeft u een vraag? Bel ons gerust of maak gebruik van onze live-chat.

Weergave:TegelsLijst

Standaard paraplu's

Bij Van den Hout Promotion koopt u eigen standaard promotie paraplu, in alle leuke design kleuren leverbaar! Van de klassieke paraplu tot aan de opvouwbare paraplu, wij leveren zelfs een paraplu met een all over bedrukking aan de binnenzijde, hoe leuk is dat! Onze standaard paraplu’s worden veel ingezet als promotie van bedrijven en dan in de context van B2B. Veel accountmanagers hebben paraplu’s in hun bezit om rond te delen en om zo te bewerkstelligen dat het merk wat ze vertegenwoordigen dan ook sterker gemaakt wordt. Ook het geefmoment zal door de ontvanger menig maal herinnerd worden. Tja dat is wat onze standaard paraplu’s bewerkstelligen, hoe makkelijk is dat! Zijn onze standaard paraplu’s gratis? Nou dat ook weer niet, maar u koopt uw standaard paraplu’s wel héél scherp in, daar zorgen wij wel voor!

Diverse soorten standaard paraplu's

In ons assortiment vind je veel soorten standaard paraplu's. Behalve verschillende kleuren standaard paraplu's, zit er ook verschil in het mechanisme. Sommige standaard paraplu's zijn automatisch waardoor de paraplu met één druk op de knop openklapt. Erg handig dus! Bent u op zoek naar inspiratie, laat het ons weten, we nemen direct contact met u op.

Standaard paraplu's bedrukken

Standaard paraplu’s bedrukken met uw logo regelt u snel en eenvoudig bij Van den Hout Promotion. Als u de perfecte standaard paraplu uitgekozen heeft, gaat u over tot bestellen in onze webshop www.promotie-paraplu.nl . Daarin kunt u makkelijk het aantal drukkleuren in weergeven en ook is het aantal drukposities (paneel en/of hoes) eenvoudig in te vullen. Ook is het bestand (EPS) wat wij nodig hebben om te bedrukken, gemakkelijk te uploaden. Zorg dat uw bedrijfslogo of slogan overal te zien is, bedrukte standaard paraplu’s maken uw merk sterker. Bij Van den Hout Promotion bent u aan het juiste adres, wij helpen u graag naar de voor u meest geschikte standaard paraplu.

Levertijd bedrukte standaard paraplu's 

De levertijd van onze bedrukte standaard paraplu’s ligt gemiddeld tussen 8 á 10 werkdagen na goedkeuring proefdruk digitaal. Indien u de order eerder geleverd wil hebben, raden wij u aan om contact met onze klantenservice op te nemen, of het terugbel formulier in te vullen, zodat wij direct contact met u op kunnen nemen.