Productfilter

Kleur

Prijs

t/m

Merk


Golfparaplu's

Golfparaplu's bedrukken

Golfparaplu's laten bedrukken? Golfparaplu's laten bedrukken doet u uiteraard bij Promotie Paraplu! De grootste en meest voordelige paraplu webshop van Nederland. Wij bieden u een uitgebreid assortiment golfparaplu's. Uiteraard tegen de meest scherpe tarieven! U kunt de golfparaplu's altijd laten bedrukken met uw eigen logo, het logo van uw zakelijke relatie of ander ontwerp. Een handig en vooral orgineel geschenk voor al uw zakelijke relaties. Zodra u bij ons een offerte aanvraagt voor onze golfparaplu's kunnen wij u altijd een digitale proefdruk meesturen. Zo weet u van tevoren hoe uw bedrukte golfparaplu's eruit komt te zien. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op via ons live chat. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Weergave:TegelsLijst

Golfparaplu's

Als u betaalbare golfparaplu's zoekt dan bent u bij Van den Hout Promotion aan het juiste adres. Hoe vervelend is het als u met een golfwedstrijd meedoet en het begint enorm te regenen, stopt u dan met de wedstrijd? Nee natuurlijk niet, dan heeft u een golfparaplu in uw golftas zitten zodat u de wedstrijd gewoon kunt voortzetten. Ook worden onze golfparaplu's in de zomer gebruikt en denk dan aan een felle zon aan de horizon, hoe fijn is het dat u de golfparaplu kunt open doen en lekker koel u wedstrijd kunt spelen, zonder te verbranden, hoe fijn is dat? Zijn onze golfparaplu's gratis, nou dat ook weer niet, maar u kunt wel uw golfparaplu's tegen hele scherpe prijzen bij ons inkopen!

Diverse soorten golfparaplu'

In ons assortiment vind je veel soorten golfparaplu's. Behalve verschillende kleuren golfparaplu's, zit er ook verschil in het mechanisme. Sommige golfparaplu's zijn automatisch, waardoor de paraplu met één druk op de knop openklapt. Erg handig dus! Bent u op zoek naar inspriratie, laat het ons weten, we nemen direct contact met u op.

Golfparaplu's bedrukken

Golfparaplu's bedrukken met uw logo regelt u snel een eenvoudig bij Van den Hout Promotion. Als u de perfecte golfparaplu uitgekozen heeft, gaat u over tot bestellen in onze webshop www.promotie-paraplu.nl. Daarin kunt u makkelijk het aantal drukkleuren in weergeven en ook is het aantal drukposities (paneel en/of hoes) een voudig in te vullen. Ook is het bestand (EPS) wat wij nodig hebben om te bedrukken, gemakkelijk te uploaden. Zorg dat uw bedrijfslogo of slogan overal te zien is, bedrukte golfparaplu's maken uw merk sterker! Bij Van den Hout Promotion bent u aan het juiste adres, wij helpen u graag naar de voor u meest geschikte golfparaplu.

Levertijd bedrukte golfparaplu's

De levertijd van onze bedrukte golfparaplu's ligt gemiddeld tussen 8 á 10 werkdagen na goedkeuring proefdruk digitaal. Indien u de order eerder geleverd wil hebben, raden wij u aan om contact met onze klantenservice op te nemen, of het terugbel formulier in te vullen, zodat wij direct contact met u op kunnen nemen.