Productfilter

Kleur

Prijs

t/m

Merk


Luxe paraplu's

Luxe paraplu's bedrukken

Luxe paraplu's laten bedrukken? Voor luxe paraplu's bent u bij Promotie Paraplu aan het juiste adres. Verras uw zakelijke relaties met een unieke, luxe paraplu. Wij bieden u een ruim assortiment luxe paraplu's voor de scherpste prijzen. Onze luxe paraplu's zijn allen van zeer hoge kwaliteit en hebben allen een luxe uitstraling. Uiteraard kunt u uw luxe paraplu's bij ons laten bedrukken. U kunt ons uw eigen logo of ontwerp toesturen. Wij zorgen voor de bedrukking. Uiteraard ook tegen de scherpste tarieven! Voordat u akkoord geeft krijgt u altijd gratis een digitale proefdruk toegestuurd. Zo weet u van tevoren hoe uw paraplus eruit komen te zien. Vragen over onze luxe paraplu's? Gebruik onze live chat rechtsonder of bel. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Weergave:TegelsLijst

Luxe paraplu's

Wat zijn luxe parapu's? Dit zijn paraplu's die net even anders zijn dan de gemiddelde paraplu. Zo hebben wij een paraplu in ons assortiment die kan dienen als wandelstok, altijd makkelijk voor als het niet regent en je toch wel berekend wil zijn op het eventuele slechte weer. Tevens kunnen onze luxe paraplu's perfect dienen bij bruiloften en evenementen. O ja en de luxe paraplu is al vanaf 10 stuks leverbaar, bedrukt of onbedrukt geen probleem, dus ook voor kleine aantallen kunt u terecht bij Van den Hout Promotion.

Diverse soorten luxe paraplu's

In ons assortiment vind je veel soorten luxe paraplu's. Behalve verschillende kleuren luxe paraplu's, zit er ook verschil in het mechanisme. Sommige luxe paraplu's zijn automatisch waardoor de paraplu met één druk op de knop openklapt. Erg handig dus! Bent u op zoek naar inspiratie, laat het ons weten, we nemen direct contact met u op.

Luxe paraplu's bedrukken

Luxe paraplu's bedrukken met uw logo regelt u snel en eenvoudig bij Van den Hout Promotion. Als u de perfecte luxe paraplu uitgekozen heeft, gaat u over tot bestellen in onze webshop www.promotie-paraplu.nl. Daarin kunt u makkelijk het aantal drukkleuren in weergeven en ook is het aantal drukposities (paneel en/of hoes) eenvoudig in te vullen. Ook is het bestand (EPS) wat wij nodig hebben om te bedrukken, gemakkelijk te uploaden. Zorg dat uw bedrijfslogo of slogan overal te zien is, bedrukte multifunctionele paraplu's maken uw merk sterker. Bij Van den Hout Promotion bent u aan het juiste adres, wij helpen u graag naar de voor u meest geschikte multifunctionele paraplu.

Levertijd bedrukte luxe paraplu's

De levertijd van onze bedrukte luxe paraplu's ligt gemiddeld tussen 8 á 10 werkdagen na goedkeuring proefdruk digitaal. Indien u de order eerder geleverd wil hebben, raden wij u aan om contact met onze klantenservice op te nemen, of het terugbel formulier in te vullen, zodat wij direct contact met u op kunnen nemen.