Productfilter

Kleur

Prijs

t/m

Merk
Opvouwbare paraplu's

Opvouwbare Paraplu's

Opvouwbare paraplu kopen? Promotie Paraplu is de grootste online paraplushop van Nederland. Wij verzekeren u van de allerbeste deal garantie! Bij Promotie Paraplu bieden wij een ruim assortiment opvouwbare paraplu's. Wij bieden u opvouwbare paraplu's van de hoogste kwaliteit tegen de laagste tarieven. U kunt elke opvouwbare paraplu laten bedrukken. Uw eigen logo of ontwerp op een paraplu is altijd mogelijk. Zodra u een offerte aanvraagt sturen wij u altijd een gratis digitale proefdruk. Zo weet u van tevoren hoe uw opvouwbare paraplu eruit komt te zien. Vragen? Gebruik onze live chat. Onze medewerkers geven u graag advies.

Weergave:TegelsLijst

Opvouwbare paraplu's

Bestel een handige opvouwbare paraplu online bij Van den Hout Promotion. Een opvouwbare paraplu is erg handig om bij de hand te hebben, voor als er weer eens een regenbui losbarst in ons toch al vochtige klimaat. Opvouwbare paraplu’s zijn makkelijk in te passen in je tas of koffer, omdat het weinig ruimte in beslag neemt gezien het kleine formaat. Onze opvouwbare paraplu word ook wel de mini paraplu genoemd, die makkelijk in de hand gehouden kan worden en veel gebruikt wordt bij voetbalwedstrijden en of bij buitenevenementen en zakelijk staat deze miniplu natuurlijk ook zijn mannetje.

Diverse soorten opvouwbare paraplu's

In ons assortiment vind je veel soorten opvouwbare paraplu's. Behalve verschillende kleuren opvouwbare paraplu's zit er ook verschil in het mechanisme. Verder zijn er diverse modellen opvouwbare paraplu's. Sommige paraplu's zijn automatisch waardoor de paraplu met één druk op de knop openklapt. Erg handig dus! Bent u op zoek naar inspiratie, laat het ons weten, we nemen direct contact met u op.

Opvouwbare paraplu's bedrukken

Opvouwbare paraplu’s bedrukken met uw logo regelt u snel en eenvoudig bij Van den Hout Promotion. Als u de perfecte opvouwbare paraplu uitgekozen heeft, gaat u over tot bestellen in onze webshop www.promotie-paraplu.nl. Daarin kunt u makkelijk het aantal drukkleuren in weergeven en ook is het aantal drukposities (paneel en/of hoes) eenvoudig in te vullen. Ook is het bestand (EPS) wat wij nodig hebben om te bedrukken, gemakkelijk te uploaden. Zorg dat uw bedrijfslogo of slogan overal te zien is, bedrukte opvouwbare paraplu’s maken uw merk sterker. Bij Van den Hout Promotion bent u aan het juiste adres, wij helpen u graag naar de voor u meest geschikte opvouwbare paraplu.

Levertijd bedrukte opvouwbare paraplu's

De levertijd van onze bedrukte opvouwbare paraplu’s ligt gemiddeld tussen 8 á 10 werkdagen na goedkeuring proefdruk digitaal. Indien u de order eerder geleverd wil hebben, neem contact op met onze klantenservice.