Productfilter

Kleur

Prijs

t/m

Merk


Stormparaplu's laten bedrukken

Storm paraplu's laten bedrukken doet u uiteraard bij Promotie Paraplu. Wij bieden u een ruim aanbod storm paraplu's. Daarin heeft u de keuze uit verschillende modellen en kleuren. Alle storm paraplu's zijn zeer stevig en bestendig tegen slecht weer. U kunt onze storm paraplu's bestellen tegen de scherpste tarieven van Nederland! Wij bieden u de mogelijkheid om uw storm paraplu's te bedrukken met uw eigen logo of ontwerp. Een origineel idee om een paraplu weg te geven aan uw zakelijke relaties bedrukt met hun logo. Uiteraard kunt u gratis een offerte aanvragen voor onze stormparaplu's. Wij versturen altijd een digitale proefdruk zodat u van tevoren weet hoe u paraplu's eruit komen te zien. Vragen over onze storm paraplu's? Gebruik onze live chat of bel gerust. Wij adviseren u graag over onze eindeloze mogelijkheden!

Weergave:TegelsLijst

Stormparaplu's

Stormparaplu's moeten stevig zijn en goed tegen een windvlaag kunnen, dus ook als de windkracht boven gemiddeld is. We hebben zelfs een stormparaplu in ons assortiment die met de richting van de wind mee gaat en meteen weer terug schiet in originele vorm, hoe praktisch is dat! Een stormparaplu is zeer handig in ons regenachtige landje, zeker bij een bruiloft of een event is het een must om een stormparaplu bij de hand te hebben, zodat de bruiloft of event ongestoord verder kan. Zijn onze stormparaplu's gratis, nou dat ook weer niet, maar wij zorgen wel dat u de stormparaplu's zéér scherp inkoopt! Daar zorgen wij wel voor.

Diverse soorten stormparaplu's

In ons assortiment vind je veel soorten stormparaplu's. Behalve verschillende kleuren stormparaplu's, zit er ook verschil in het mechanisme. Sommige stormparaplu's zijn automatisch, waardoor de paraplu met één druk op de knop openklapt. Erg handig dus! Bent u op zoek naar inspiratie, laat het ons weten, we nemen direct contact met u op.

Stormparaplu's bedrukken

Stormparaplu's bedrukken met uw logo regelt u snel en eenvoudig bij Van den Hout Promotion. Als u de perfecte stormparaplu uitgekozen heeft, gaat u over tot bestellen in onze webshop www.promotie-paraplu.nl. Daarin kunt u makkelijk het aantal drukkleuren in weergeven en ook is het aantal drukposities (paneel en/of hoes) een voudig in te vullen. Ook is het bestand (EPS) wat wij nodig hebben om te bedrukken, gemakkelijk te uploaden. Zorg dat uw bedrijfslogo of slogan overal te zien is, bedrukte stormparaplu's maken uw merk sterker. Bij Van den Hout Promotion bent u aan het juiste adres, wij helpen u graag naar de voor u meest geschikte stormparaplu.

Levertijden bedrukte stormparaplu's

De levertijden van onze bedrukte stormparaplu's ligt gemiddeld tussen 8 á 10 werkdagen na goedkeuring proefdruk digitaal. Indien u de order eerder geleverd wil hebben, raden wij u aan om contact met onze klantenservice op te nemen, of het terugbel formulier in te vullen, zodat wij direct contact met u op kunnen nemen.